Maatkleding Laren, Bussum, Naarden, Hilversum, Almere

Op zoek naar een mooie trouwjurk, galajurk of maatpak? Mode-ontwerpster Konstanti kan het allemaal voor u maken. Niets is te gek. Neem gerust contact op en laat u informeren over de mogelijkheden. Nina kent een goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Trouwjurk op maat

Een trouwjurk op maat, wie droomt er niet van! Een jurk die perfect past en helemaal naar uw smaak is. Het is lastig om een prijsindicatie te geven. De prijs hangt natuurlijk helemaal af van uw wensen. Maar alles is mogelijk! Om u toch een beetje een indruk te geven van de kosten, geven wij hieronder een aantal voorbeelden:
  • Eenvoudige kokerrok (ongevoerd), vanaf drie uur werk.
  • Envoudige mouwloze jurk (ongevoerd), vanaf vier uur werk.
  • Eenvoudige pantalon zonder zakken en voering, vanaf zes uur werk.
  • Kolbert, basismodel (gevoerd en met zakken), vanaf 15 uur werk.
  • Trouwjurk of galajurk, vanaf 20 uur werk.
Wij hanteren een uurtarief van € 40,-. Dit is inclusief BTW. Bel ons gerust en kom langs om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag.

Trouwjurk aanpassen

Heeft u al een trouwjurk en wilt u die laten aanpassen? Dat kan. Het is echter moeilijk om hiervoor een algemene prijsopgave te geven, aangezien geen trouwjurk hetzelfde is. Ter indicatie drie voorbeelden van de meest voorkomende werkzaamheden. Dit om toch een beetje een beeld te geven van de kosten. Het uurloon dat wij bereken is € 40,- Dit is inclusief BTW.
  • Lengte korter, enkele laag met voering, vanaf 2 uur werk.
  • Zijnaden innemen, vanaf twee uur. Met kraaltjes of kantversiering, vanaf drie uur.
  • Bustepunten innemen, vanaf twee uur. Met kraaltjes of kant vanaf drie uur.
Zodra u bij ons komt om uw trouwjurk aan te laten passen, kunnen wij precies zien wat er aan veranderd moet worden, hoeveel werk dat is en wat het gaat kosten. Wij houden niet van onaangename verrassingen achteraf en proberen daarom vooraf meteen goede afspraken te maken.

maatkleding zilveren jurk
maatkleding groene rok
trouwjurk konstanti strand 1
trouwjurk konstanti strand 2
trouwjurken
maatkleding zwarte jurk